avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata imobil

Buna ziua
In cele din urma am gasit un imobil pe care vreau sa il achizitionez prin plata cash, ma rog, ordin de plata. Problema este ca vanzatorul inca nu are fiscalul scos dar a fost deja la notar si notarul i-ar fi spus sa vina luni impreuna cu mine, adica cumpăratorul, nu mi-a zis exact pt ce. Vanzatorul vrea plata in euro, eu am contul in lei. Cum procedam? Se poate plati in euro cumpararea unui imobil, ambele parti fiind persoane fizice? Extrasul de carte funciara nu il are, nu l-am vazut, nu pot fi sigura daca e grevat sau nu de saecini. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:44, 29 Octombrie 2021
In prima faza puneti actele in ordine si apoi cumparati.
Sau puteti face si asa daca aveti bani de pierdut/blocat prin procese...

Si ar fi mai ok sa alegeti dvs. notarul... sau macar unul neutru...
Cat despre plata... un amic a putut plati in E costul unei case.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare imobil Artigas Artigas Va salut. Imi puteti spune care sunt etapele de urmat in cazul procedurii de vanzare-cumparare a unui imobil,pentru ca ambele parti sa fie puse la adapost ... (vezi toată discuția)
Achizitionare garsoniera..risc? ellena7 ellena7 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o garsoniera in orasul \"A\" si imi este teama..deoarece vanzatorul, care are domiciliul in orasul \"B\" doreste sa ... (vezi toată discuția)