avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL. Cu sau fara notar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL. Cu sau fara notar?

Buna ziua. As dori sa infiintez si eu un SRL. Din ce am vazut pe diferite site-uri care infinteaza firme, trebuie sa ajung la notar sa-i imputernicesc. Alte site-uri spun ca se rezolva si fara notar. Are cineva vreo informatie recenta de la ONRC, daca se poate infiinta o firma fara sa ajungi la notar? Daca da, cum si care ar fi pasii de urmat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 16:03, 1 Noiembrie 2021
Buna ziua,

Procura se face obligatoriu la notar pentru depunere documentatie la ONRC.

Declaratia asociat/administrator, specimen de semnatura (care se faceau la notar) se pot face in prezent pe semnatura privata (fara notar).

Doar procura depunere documnetatie/ridicare documente in relatia cu ONRC e obligatorie.
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
Constantin Vera, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare srl oiivan oiivan Buna ziua! Intenționez să deschid un SRL pt o persoană din mediul rural. Ma puteti lamuri, va rog, de ce documente am nevoie? Nu ma refer la cele cerute ... (vezi toată discuția)
Cumparare firma MIHAELA08 MIHAELA08 [b]As dori sa stiu care sunt demersurile necesare pentru cumpararea unei firme infiintate in anul 2007 , cu activitate din ianurie 2008. Vreau sa stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri inainte de infiintare hillfingerr hillfingerr Buna ziua. In urma studiului unor numeroase legi si ghiduri privind infiintarea unei firme (SRL) am ramas cu cateva nelamuriri cu care sper sa ma puteti ... (vezi toată discuția)