avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființare SRL

Buna ziua!

Intenționez să deschid un SRL pt o persoană din mediul rural. Ma puteti lamuri, va rog, de ce documente am nevoie? Nu ma refer la cele cerute de ONRC pt infiintare, ci la eventuale imputerniciri notariale, specimene de semnătura date in fata notarului, etc. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: oiivan , utilizator 14:06, 5 Iunie 2018
Mergeti direct la registrul comertului si au ei acolo un birou unde acorda asistenta contra cost pentru infiintarea srl si va rezolva cu redactarea actelor fara a mai merge in alta parte.
Multumesc pentru raspuns, dar eu ma refeream dacă persoana care va fi asociat in firma trebuie sa imi dea imputernicire pt a depune documentația. Stiu de ce documente este nevoie strict pt infiintare, nu am idee cum se procedează cand faci asta in numele altcuiva. Asta este neclaritatea.

george-neagu a scris:

Mergeti direct la registrul comertului si au ei acolo un birou unde acorda asistenta contra cost pentru infiintarea srl si va rezolva cu redactarea actelor fara a mai merge in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl. cu sau fara notar? robert_11 robert_11 Buna ziua. As dori sa infiintez si eu un SRL. Din ce am vazut pe diferite site-uri care infinteaza firme, trebuie sa ajung la notar sa-i imputernicesc. Alte ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv ... Cezar66 Cezar66 Unde pot face actul constitutiv pentru infiintarea unui SRL ? Dar specimenele de semnatura (suntem 2 asociati). Imi puteti spune cam cat costa ? (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)