avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caut avocat / disciplina in constructii /Gratar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caut avocat / disciplina in constructii /Gratar amplasat foarte aproape de gardul meu

Buna ziua.
Ma confrunt cu urmatoarea problema:
Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar foarte mare de tip barbeque langa/aproape lipit de gardul ce desparte cele doua propietati.
Acest lucru ma deranjeaza din mai multe puncte de vedere: mirosul si fumul ce mereu are directia de la el spre mine, cosul fiind la nivelul gardului, fumul vine direct la mine.
Nu pot tine geamurile si usile deschise nici dupa ce termina gratarul, mirosul ramane inca cel putin cateva ore sau chiar zile.
Am tot incercat sa discut cu el si nu am ajuns la nici o concluzie.
Am depus o reclamatie la Disciplina in Constructii si nu am rezolvat nimic, el a adus o declaratie notariala cu martor ca gratarul este construit de mai multi ani.

Am nevoie sa-mi recomandati un avocat cu care sa ma pot sfatui punctual pe aceasta problema, apoi sa luam o decizie pentru a rezolva aceasta situatie.

Va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2021
DanielUnic, utilizator
Cel mai recent răspuns: DanielUnic , utilizator 18:08, 29 Octombrie 2021
Pentru avocat trebuie sa va adresati Baroului de avocati din orasul/ judetul dvs.
Daca accesati butonul consultanti din forum va puteti alege persoana dorita, care daca este disponibila, va poate consilia contracost.
regulamentul forumului interzice sa facem recomandari.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar amplasat foarte aproape de gardul meu DanielUnic DanielUnic Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema: Un vecin, gard in gard cu mine, are construit un gratar foarte mare de tip barbeque langa/aproape lipit de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vecinul meu m-a actionat in instanta pentru a cere ... loveusa24 loveusa24 Buna seara! Vecinul meu ma actionat in instanta pentru a cere dezafectarea cosului de fum din inox, pentru ca nu respecta distanta de 0,60 de la cos pana la ... (vezi toată discuția)
Unde se poate face reclamatie? miros mancare locatari. KiralyOtto KiralyOtto Buna, As avea nevoie de un sfat. In blocul in care locuiesc am 4-5 vecini care pe timpul zilei permanent lasa usa deschisa de la apartament pentru a aerisii ... (vezi toată discuția)