avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua! Vă rog, să mă ajutați cu o lămurire. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua! Vă rog, să mă ajutați cu o lămurire. Am cumpărat ...

Bună ziua!
Vă rog, să mă ajutați cu o lămurire. Am cumpărat o casă la licitație, (ex)proprietarul a făcut contestație, am câștigat contestația, a urmat apelul, am câștigat apelul, totul e definitiv.
Am fost trecut în cartea funciară. Urmează punerea în posesie. Mi s-a spus că sunt 2 variante: fie mi-o predă de bună voie, fie se deschide dosar de executare.
Trebuie să fiu însoțit de cineva dacă ne înțelegem amiabil, în vederea predării imobilului? Dacă în casă fostul proprietar, când îmi predă cheile, rămân lucruri, sunt ale mele? ce se întâmplă cu ele? Se mai întocmește vreun act, ceva?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: PARASCHIVESCUS , utilizator 14:50, 29 Octombrie 2021
Eu as apela la un avocat care sa fie prezent la predare-primire...
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la punerea in posesie miluta1961 miluta1961 Buna ziua! Apelez la profesionalismul si bunavointa dumneavoastra si va rog respectuos sa ma lamuriti si pe mine cu urmat. situatie: Am cumparat un apart. la ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui apartament cumparat la licitatie popra popra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Recent am cumparat un apartament scos la licitatie publica in urma unei executari silite, maine ... (vezi toată discuția)
Executare silita. va rog , un raspuns! miluta1961 miluta1961 V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine cu urmat. situatie: Am cumparat un apart. la licitatie pe 4 iulie. 2014. Pe 19 aug 2014 am primit actul de adjudecare, iar ... (vezi toată discuția)