avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Munca in folosul comunitatii!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Munca in folosul comunitatii!

Buna ziua domnilor avocati ,pe data de 23-11-2021 am prima infatisare la tribunal pentru munca in folosul comunitatii Primaria de sector ma dat in judecata ,neavand posibilitatea de a ma executa silit.
Am amenzi de circulatie in valoare de 15700 lei datand din anul 2002 nu s-a prescris nimic si nici nu am platit nici macar una.
Doresc sa stiu de la voi care ar fi procedura daca este bine sa spun la instanta ca amenzile din 2002 sunt prescrise de altfel daca as cere sa fiu condamnat la munca in folosul comunitatii pentru ultimi 5 ani de cand am amenzile.
Nu doresc sa ma sustrag de la munca in folosul comunitatii asta este am gresit platesc cu munca.
Cum se procedeaza dupa ce execut aceste ore se sterg toate datoriile s-au deja au fost sterse deaorece in dosarul pe care l-am primit de la judecatorie scrie ca a fost incetat urmarirea deoarece nu am proprietati pe numele meu si nici nu lucrez cu CM.
Dupa amenzi cred ca imi da maximul de 300 de ore ,cum le fac in fiecare zi ,cand pot sau cum hotareste instanta.
Imi trebuie avocat in fata instantei si daca da pentru ce?
Va multumesc!!
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2021
b67dec, utilizator

Alte discuții în legătură

Contraventie transformata in ore de munca in folosul comunitatii reflexleg reflexleg Buna Seara, In cazul refuzului de munca in folosul comunitatii ce prevede legea? din cate am inteles o alta amenda? Mi sau tranformat niste amenzi de ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenzi contraventionale aplicate conform legii nr. 61/1991 vivi678 vivi678 BUNA ZIUA! Incepand ca anul 2004 am acumulat mai multe amenzi la legea 61/91.Am auzit ca acestea se mai si prescriu dar nu stiu dupa cat timp si in ce ... (vezi toată discuția)
Transformare amenda in ore de munca amiralu amiralu buna seara,am o amenda contraventionala de 2000 lei de plata,nu am de unde sa platesc,nu lucrez,nu detin nici un fel bunuri materiale pe numele meu,locuiesc ... (vezi toată discuția)