avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contraventie transformata in ore de munca in folosul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contraventie transformata in ore de munca in folosul comunitatii

Buna Seara,

In cazul refuzului de munca in folosul comunitatii ce prevede legea? din cate am inteles o alta amenda?

Mi sau tranformat niste amenzi de circulatie in munca in folosul comunitatii deoarece nu le-am putut achita la timp.. la proces nu m-am prezentat si mi-a venit foaie ca trebuia sa execut 50 de ore.Refuz acest lucru si o sa achit amenzile nu o sa raman dator la stat.. dar refuz sa matur in parc sau pe stadion.. daca era ceva decent de munca nu refuzam .. motivul pentru neplata amenzilor a fost lipsa banilor deoarece am avut niste probleme mult mai mari unde sau cheltuit banii.. si in prezent nu am nici loc de munca.. dar situatia se remediaza si o sa imi achit datoriile fata de stat cum am facut-o si pana acum.

Va rog daca se poate sa imi raspundeti .. ce se poate intampla daca refuz munca in folosul comunitatii dar cu obligatia de a achita amenzile..mentionez ca amenzile mi-au fost sterse deja de la impozit pe baza sentintei data de judecatorie unde am primit 50 de ore de munca in folosul comunitatii..

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MaiL , utilizator 21:13, 22 Martie 2012
Buna.Ce valoare aveau amenzile?Si eu am amenzi in valoare de vreo 1200 ron.Nu le-am platit...
Dupa cat timp se sterg?
Daca refuzati sa va efectuati orele de munca in folosul comunitatii persoana competenta ce va supravegheaza va intocmi un raport in care va consemna ca nu doriti sa efectuati orele de munca in folosul comunitatii pe care il va inainta tribunalului pentru a propune o alta masura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in folosul comunitatii! b67dec b67dec Buna ziua domnilor avocati ,pe data de 23-11-2021 am prima infatisare la tribunal pentru munca in folosul comunitatii Primaria de sector ma dat in judecata ... (vezi toată discuția)
Efect prescriere executare pedeapsa feriha feriha in cazul in care s-a dispus inlocuirea amenzii cu munca in folosul comunitatii, iar contravenientul nu a efectuat orele de munca, si a intervenit prescriptia ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice Bogdan88 Bogdan88 Buna seara. Am si eu o problema cu inregistrarea unui moped. De la primarie, unde trebuie sa inscriu mopedul m-au trimis la impozite si taxe sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)