avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pronunţarea hotărârii se va face prin punerea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la ...

Pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei este acelasi lucru cu comunicarea ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 01:59, 31 Octombrie 2021
Nu. Sintagma "pronuntarea(...) prin mijlocirea grefei instantei" se refera la faptul ca instanta va pronunta o solutie pe care o puteti afla de pe portalul instantelor.
In termen de cel mult 90 zile de la data pronuntarii va redacta hotararea, iar apoi o va comunica.
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat
Multumesc mult pentru clarificare.
Cu placere!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cale de atac odată cu fondul.. ravas ravas buna seara am primit urmatoarea solutie: Tip solutie: Amână pronunţarea Solutia pe scurt: În temeiul art.396 alin.1 C.proc.civ. amână pronunţarea la ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntarea in cazul unui proces Korneliu Korneliu de cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui proces de granituire in care expertul mentionat de instanata a demonstrat ce am cerut? Pare simplu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua s-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, ... andreiandrei andreiandrei Buna ziua S-a terminat un proces in prima etapa, la judecatorie, insa sunt un pic confuz de cum este formulat ceea ce am citit pe portal ,,Cu drept de ... (vezi toată discuția)