avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara. Bunicii au garantat, cu apartamentul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara. Bunicii au garantat, cu apartamentul lor,un credit ...

Buna seara. Bunicii au garantat, cu apartamentul lor,un credit bancar pentru o nepoata. Ambii au decedat. La vanzare banca este prioritara sa-si recupereze diferenta ramasa neplatita, iar restul se imparte mostenitorilor. INTREBARE: Exista vreo posibilitate de recuperare a sumei platita bancii? Sau nepoata,care lucreaza, s-a ales cu creditul achitat si cam aia e. Ma refer fie si poprire pe salariu sub forma de rate. Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Rate credit ipotecar biba_marius biba_marius buna ziua....sunt si eu intr-o situatie delicata deoarece nu mai am posibilitatea platii la un credit bancar.....am scos 30000euro pe 30ani cu rata 220euro pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat cu credit ipotecar in 2008 inainte de xecutare silita Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Datele sunt urmatoarele: - apartament cumparat cu credit ipotecar in 2008; - debitorul nu mai poate plati rata la credit. Intrebari: - ce ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, mostenitor legal decedat RoxM RoxM Buna ziua! As dori o clarificare a urmatoarei situatii: pe data de 9 februarie 2014 bunicul meu (tatal mamei mele) a decedat. Mama era copil unic. Pe 2 ... (vezi toată discuția)