avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solicitare de cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solicitare de cadastru si intabulare

Buna ziua,

Detin in co-proprietate un teren intravilan impreuna cu alti 5 mostenitori. Terenul are 500 mp; mie imi revine 1/4. Terenul nu are cadastru si nu este intabulat. Doresc sa-mi vand cota indiviza, fara insa sa ies din indiviziune, si am un cumparator. Unii din co-proprietari tergiverseaza initierea cererii de inscriere in cadastru, iar eu doresc sa se urgenteze aceasta. Pot sa cer numai eu cadastrul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ochii_mei , utilizator 15:23, 23 Martie 2010
avand in vedere ca este vorba de cota indiviza ar trebui ce lputin o schita cadastrala pentru delimitare proprietatii asta pentru singuranta cumparatorului
Buna ziua,

Am o problema: am achizitionat un apartament, fostii proprietari aveau in original doar "Releveu" ul imobilului, Schita bunului imobil am obtinut-o de la notarul cu care au lucrat ei cand au cumparat apart (tot copie).
Fiind proprietari am vrea sa avem Schita cadastrala completa , in original; unde putem sa ne adresam? La Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara?

Mersi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune zallyna zallyna Am cumparat un teren impreuna cu cineva in cota indiviza de 1/2 fiecare, cu contract la notar. Ce va trebui sa fac pentru a putea vinde partea mea, tinand ... (vezi toată discuția)
Intabulare inainte de vanzare cote indivize silentk6 silentk6 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca, pentru vanzarea unei cote indivize dintr-un teren extravilan, e necesara realizarea prealabila a cadastrului si ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren arabil in conditiile unui titlu de proprietate comun MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frati au 12 ha teren arabil, fiecare cate 4 ha, dar titlul de proprietate este comun. Fiecare frate are in schimb un certificat individual de intrare in ... (vezi toată discuția)