avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... doi asociati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

doi asociati

revin cu problema mea,sunt asociat la doua firme,la nici una administrator,in luna aprilie am achizitionat de la o soc.un bun ,in schimb am eliberat doua cec-uri,pe fiecare jumatate din valoare fiind scadene la 30 respectiv 60 de zile.pe acea soc am intrat in incidenta pentru a nu avea probleme,am eliberat alta doua cec-uri pe cealalta societate,dar fara a inregistra nimic in contabilitatea celei de-a doua firme,actele fiind in contabilitatea primei firme.spuneti-mi ce alta detalii sa va mai dau.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 11:49, 13 Ianuarie 2010
Care este intrebarea?
pai,nu stiu ce se poate intampla,pentru ca in momentul in care au fost scadente cec-urile nu aveam disponibil in cont,deci cec-urile au fost refuzate.vreau sa stiu ce se intampla ,dupa cum am spus nu am inregistrat acel bun in contabilitatea celei de-a doua firme,sunt inregistrate in contabilitatea primei firme,dar la politie au ajuns cele doua cec-uri de la firma a doua.CE SE POATE INTAMPLA?
Veti fi cercetat pentru inselaciune, iar daca nu exista elementele constitutive ale infractiunii, se va da NUP si se va da o amenda pe legea CEC-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec fara acoperire cristian p cristian p As dori daca se poate sa ma informeze cineva care sunt pasii de urmat in cazul unui cec fara acoperire din partea unei societati comerciale cu raspundere ... (vezi toată discuția)
Pot pleca prin actiune penala? glo glo o persoana juridica a emis cec-uri fara acoperire. as vrea sa fac plingere penala .ma pot constitui parte civila,pt recuperarea prejudiciului? ce se intimpla ... (vezi toată discuția)
File cec garantie Nafets Nafets Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)