revin cu problema mea,sunt asociat la doua firme,la nici una administrator,in luna aprilie am achizitionat de la o soc.un bun ,in schimb am eliberat doua cec-uri,pe fiecare jumatate din valoare fiind scadene la 30 respectiv 60 de zile.pe acea soc am intrat in incidenta pentru a nu avea probleme,am eliberat alta doua cec-uri pe cealalta societate,dar fara a inregistra nimic in contabilitatea celei de-a doua firme,actele fiind in contabilitatea primei firme.spuneti-mi ce alta detalii sa va mai dau.
pai,nu stiu ce se poate intampla,pentru ca in momentul in care au fost scadente cec-urile nu aveam disponibil in cont,deci cec-urile au fost refuzate.vreau sa stiu ce se intampla ,dupa cum am spus nu am inregistrat acel bun in contabilitatea celei de-a doua firme,sunt inregistrate in contabilitatea primei firme,dar la politie au ajuns cele doua cec-uri de la firma a doua.CE SE POATE INTAMPLA?
File cec garantie
Nafets
Am o firma de prestari servicii si in contractele cu furnizori emit file CEC in alb cu titlul de garantie pe care furnizorii le pot folosi respectand anumite ... (vezi toată discuția)