avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Daca nu opresti la semnalul politistului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Daca nu opresti la semnalul politistului care este ...

Buna ziua!
Daca nu opresti la semnalul politistului care este sanctiunea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexlupsa1 , utilizator 15:03, 30 Octombrie 2021
Este o contravenție și se sancționează cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.
Va multumesc pentru raspuns,citeam pe internet si am vazut ceva proiect de lege pentru modificarea suspendarii pe 90 de zile si nu stiam daca sa aprobat

Adrian ALBU a scris:

Este o contravenție și se sancționează cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 30 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca nu opresti la semnalul politistului care este ... alexlupsa1 alexlupsa1 Buna ziua! Daca nu opresti la semnalul politistului care este sanctiunea? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Neoprirea la agentul de circulatie. CGSebastian CGSebastian Etapele sunt urmatoare: Deplasandu-se pe drumul A, conducatorul X ruleaza cu o viteza peste limita maxima admisa, din fata sa vine o masina a politiei dotata ... (vezi toată discuția)
Acum cateva ore am fost prins de radar cu 150 km/h in localitate. ... goldieczr goldieczr Acum cateva ore am fost prins de radar cu 150km/h in localitate. N-am oprit la semnalul politistilor, am continuat sa-i dau, am luat-o prin niste sate si am ... (vezi toată discuția)