avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am împlinit 18 ani in August și am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am împlinit 18 ani in August și am completat la ...

Buna seara! Am împlinit 18 ani in August și am completat la începutul lunii Septembrie cererea pentru prelungirea alocației, momentan nu am primit nimic. In cât timp o sa primesc iar alocația?

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevi peste 18 ani AlexTheBauss AlexTheBauss Bună seara. Pe 20 februarie 2013 am implinit 18 ani, de atunci n-am mai primit alocatie DELOC. Acum ca am inceput liceul din nou, diriginta ne-a dat sa ... (vezi toată discuția)
Alocația dupa 18 ani lilianacatana lilianacatana Bună ziua. Fica mea a împlinit 18 ani în iulie, din luna august nu a mai primit nimic. În septembrie la începutul clasei a12a a depus cererea de acordare ... (vezi toată discuția)
Alocatia elev peste 18 ani kikison kikison Buna ziua, in august 2010, baiatul meu a implinit 18 ani. Pana atunci, alocatia lui intra pe cardul meu ( asa am optat). Incepand din septembrie, alocatia i-a ... (vezi toată discuția)