avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ajutor,
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ajutor,

buna ziua,sunt o mama disperata,de un an jumate sotul meu ne-a abandonat pe mine si fetita mea minora plecand in strainatate,ne-a lasat fara nici un sprijin ,financiar,moral,nu ne-a mai dat nici un semn de viata,efectiv a refuzat o legatura cu noi.am fost casatoriti in alt judet,eu m-am mutat la parinti si imi cresc fetita singura.nu am nici o pretentie financiara doar vreau sa divortez sa imi pot reface viata si sa imi cresc cum se cuvine copilul.pot inainta divortul de unde am acum domiciliul?nu am posibilitatea de deplasare in judetul unde am avut ultimul domiciliu stabil
va multumesc si astept un sfat va implor
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:09, 11 Ianuarie 2010
Art 5Cpc
Cererea se face la instanta domiciliului paratului. Daca paratul are domiciliul in strainatate sau nu are domiciliu cunoscut, cererea se face la instanta resedintei sale din tara, iar daca nu are nici resedinta cunoscuta, la instanta domiciliului sau resedintei reclamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare doxa doxa buna ziua ma poate ajuta cineva ? sint casatorita din 2006 sotul mia preluat numele am locuit inpreuna 3 luni vreau sa dau divort si nu stiu nimic de el si nui ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor nicole66 nicole66 Buna seara,am deschis proces de incredintare pentru fetita mea in varsta de 5ani,am avocat.,procesul are loc in Arad unde locuiesc eu si fetita!Este corect ca ... (vezi toată discuția)
La ce judecatorie se depun documentele L.P. L.P. La ce judecatorie se depun documentele, pentru a chema in judecata pe cineva care are restante la intretinere? Judecatoria sectorului ? (vezi toată discuția)