avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dețin un apartament de.2 camere la demisolul unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dețin un apartament de.2 camere la demisolul unui bloc și as ...

Dețin un apartament de.2 camere la demisolul unui bloc și as dori sa îl cumpar și pe cel de la parter care este in proporție de 80% oglinda cu apartamentul meu, întrebarea mea este, pot face o scara interioară pentru a le uni? Și de ce avize am nevoie sa pot duce la îndeplinire unirea
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:33, 1 Noiembrie 2021
e dificil - acolo aveti un planseu diferit de cele dintre etajele superioare. Se afecteaza structura de rezistenta a blocului!
Fara detalii relevante este greu de raspuns la obiect
Numai un arhitect sau proiectant va poate comunica dupa verificare daca este posibila realizarea scarii interioare
Teoretic este necesar proiect tehnic,solicitare autorizatie de constructie si certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere balcon termopan et.2 ioan314 ioan314 Buna ziua, Se da următoarea ipoteză: Bloc construcție 2012, de mici dimensiuni, 2 etaje, balcon ce se dorește a fi închis cu termopan. Locația ... (vezi toată discuția)
Bloc fara balcon claudiumn86 claudiumn86 Buna ziua, As dori sa aflu de la dumneavoastra daca ati auzit de posibilitatea construirii de balcoane pe o partea a blocului, de la parter pana la ... (vezi toată discuția)
Modificare apartament in mod legal Florin Apahida Florin Apahida Buna ziua. Am achizitionat un apartament in zona rurala. Imobilul dispune de o curte pe care o impart cu un singur veci. Vreau sa aduc unele modificari ... (vezi toată discuția)