avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, Scriu in legatura cu o situatie ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, Scriu in legatura cu o situatie intampinata cu furnizorul ...

Buna seara,
Scriu in legatura cu o situatie intampinata cu furnizorul de servicii RCD&RDS; voi expune, succind, situatia:
Am fost chemata in instanta de catre acestia in luna Aug. a acestui an, pentru ca nu am predat un router de internet si nu am platit ultima factura, emisa dupa rezilierea unui contract in luna Dec. 2017. Am raspuns cu o intampinare la judecatorie in care am solicitat prescrierea iar raspunsul la intampinare (sentinta civila cu titlu executoriu) este ca sunt obligata la plata sumei de aproximativ 4300 lei, compus din plata echipamentului (in valoare de 250 euro pe contract, aprox. 1150 lei calculat pe factura) + penalizari de 0.2 %/zi din momentul emiterii facturii(Februarie 2018) si pana in momentul chemarii in instanta. Pentru ultima factura neplatita s-a aprobat cererea de prescriptie din intampinare, fiind depasit termenul legal de 3 ani insa nu si pentru echipament, factura fiind emisa in Feb. 2018. Va solicit ajutorul deoarece nu stiu cum sa procedez mai departe. Mi se pare injusta plata unor penalitati de aproape 4 ori valoarea facturii, mai ales ca nu au fost furnizate servicii, insa ma tem de executare silita (presupun ca asta va urma in caz de neplata) si nu stiu cu exactitate daca din punct de vedere legal am sanse de castig in cazul de fata. Va multumesc anticipat pentru orice raspuns sau informatie oferita!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am fost dat in judecată de rcs&rds pentru neplata ... Tonador297 Tonador297 Buna ziua! Am fost dat in judecată de RCS&RDS pentru neplata a doua facturi și pentru ca nu am înapoiat echipamentul. Eu am stat in chirie intr-un ... (vezi toată discuția)
Probleme contract rds nereziliat radu123456 radu123456 Buna ziua Am si eu nevoie de un mic sfat in legatura cu un contract de internet pe care il am inca cu RDS, chiar daca nu mai am internet de 6 ani. In ... (vezi toată discuția)
Rds-rcs florianbudea@yahoo.comentariu florianbudea@yahoo.comentariu În decembrie 2016 am încheiat un contract cu RDS-RCS la care am achiziționat un telefon in valoare de 449 lei , în momentul acela am beneficiat de un ... (vezi toată discuția)