avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva ...

Bună seara. Am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva va rog.. Eu și soțul nu ne mai înțelegem.. El are plangere la politie pt lovire. A fost ieșit din casa 3 luni aproape și sa reîntors acum. A stat la părinții lui. Sa speriat posibil de plângerea făcută.. Eu vreau sa plec cu cei 3 copii de aici în alta parte.... Copiii au vârstă 9,11 și 3 ani.. As dori sa plec la cineva care mi a fost alături ultimele luni.. Imi pot pierde copiii dacă plec de acasă cu ei la altul? Am posibilitate de ai întreține deoarece am ajutor de la mama financiar..
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 3 Noiembrie 2021
In mod normal ar trebui sa plecati cu minorii cu acordul sotului dar mergeti la avocat si o sa va descurcati.
introduceti actiunea de divort si mutati-va apoi.
cereti pe calea ordonantei presedintiale ca locuinta copiilor sa fie la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in locuinta comuna adria3asmel adria3asmel Fostul sot ne-a determinate sa plecam din locuinta ( proprietatea lui ) pe mine impreuna cu doi copii minori. Stam in chirie, rezervele s-au terminat si nu mai ... (vezi toată discuția)
Divorț Muck Muck Bună mă numesc Irina sunt în Anglia de doi ani,am doi copii minori în țară. Anul trecut am băgat divorț de soțul meu dar nu am mai continuat. Voi ... (vezi toată discuția)