avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... reintegrare in locuinta comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

reintegrare in locuinta comuna

Fostul sot ne-a determinate sa plecam din locuinta ( proprietatea lui ) pe mine impreuna cu doi copii minori. Stam in chirie, rezervele s-au terminat si nu mai am posibilitatea sa platim chiria. Exista o modalitate de a-l obliga sa ne intoarcem acasa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:54, 13 Iunie 2010
daca e prorpietatea lui si voi sunteti divortati, nu aveti nici o sansa.. daca nu sunteti divortati, pe cale de ordonanta presedintiala se poate obtine reintegrarea in locuinta, mai ales daca sunt copii lui.. si poate fi el dat afara
Daca este proprietatea sa nu aveti nici o sansa!
Trebuia sa nu plecati!
daca nu sunteti divortati, aveti o sansa de a obtine reintegrarea pana dupa divort, dar e provizoriu, ca e locuinta lui.
poate vb cu dansul sa va acorde ajutor pt plata chiriei, macar o perioada. ( daca ii spuneti ca cereti reincredintarea copiilor catre tata, pt ca nu aveti unde sa-i tineti, ma gandesc ca va coopera)
Proprietatea este a lui, dar fata de ce a cumparat cu 2 luni inainte de casatorie, acum este o alta locuinta. Cu multe imbunatatiri, extinsa. Pentru aceste imbunatatiri am cerut partaj. Dar prima infatisare este abia in noiembrie 2010. Am fost obligate prin comportamentul sau agresiv fizic si psihic sa plecam. Copiii erau terorizati, si la sfatului avocatei am plecat. Dar dupa 30 de minute de la plecarea noastra a schimbat yala. Acum refuza sa plateasca si pensia alimentara.
puteti depune plangere pt abandon de familie, daca nu a platit de 2 luni pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am deschis procedura de divorț în vara,primul termen ... Odeh79 Odeh79 Buna ziua! Am deschis procedura de divorț în vara,primul termen fiind în septembrie.Motivul este violenta soțului meu împotriva copiilor majori dar elevi ... (vezi toată discuția)
Divort andamainan andamainan Sunt casatorita de aproape 5 ani si am doi copii mici de 1 an si respectiv 2 ani. Problema este ca vrem sa divortam, intrucat nu ne mai intelegem. Mi se ... (vezi toată discuția)