avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator:un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator:un angajat(la ...

Buna ziua,

Situatia se prezinta in felul urmator:un angajat(la o firma de livrari) a primit fonduri necuvenite( angajatul anula comenzile voit(se puteau anula legal,dar daca nu raspundea clientul) prin dispecerat,insa incasa banii de la client,astfel banii care trebuiau sa intre in contul firmei ramaneau la angajat)
1.In ce conditii poate fi angajatul acuzat de inselaciune sau furt in aceasta situatie?
2.Cum ar trebui sa procedeze angajatorul,sa depuna plangere penala ?Trebuie sa dovedeasca faptele?
3.Trebuie dovedite faptele pentru a fi acuzat angajatul?
Cel mai recent răspuns: Rares. , utilizator 01:41, 3 Noiembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt dedu80 dedu80 Am lucrat la o firma timp de 8 luni cu contract de munca facand curse internationale.Am plecat de la ei si mi au desfacut contractul indisciplinar .M-au acuzat ... (vezi toată discuția)
Furt facut de catre un angajat fara forme legale DTh DTh Buna ziua! Am un fost coleg de serviciu care este acuzat ca ar fi furat banii firmei angajatoare, bani ce reprezentau contra-valoare facturi. Este acuzat ca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala salariat girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta X a fost angajat al societatii noastre in calitate de agent vanzari. Intr-o zi nu s-a mai prezentat la serviciu si nici nu a depus banii incasati de la ... (vezi toată discuția)