avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Numele meu este Valeriu, din Bucuresti. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Numele meu este Valeriu, din Bucuresti. Locuiesc intr-un ...

Buna ziua,

Numele meu este Valeriu, din Bucuresti.

Locuiesc intr-un complex de 10 blocuri, intr-un apartament.
Doresc schimbarea contorului de apa calda care a luat-o razna.
Contorul se afla pe holul etajului, impreuna cu ale vecinilor de pe etaj.

In sarcina cui este schimbarea contorului?
- a mea, ca proprietar al apartamentului
- a administratului ca gestionar al spatiilor comune (in speta, holul in
care sunt amplasate contoarele)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:46, 3 Noiembrie 2021
Contorul va apartine.
Dvs trebuie sa il schimbati.
Multumesc, O zi buna
Atat timp cat dv beneficiati de serviciile aparatului de contorizat,automat dv va revine obligatia sa verificati permanent starea teshnica si in caz de necesitate sa informati asociatia de proprietari de eventuale deficiente ,incheirea de document justificativ cu index si inlocuire aparat de contorizat individual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferențe consum apă contor de apartament și contor general al ansamblului residențial catalin27smb catalin27smb Locuiesc într-un ansamblu rezidențial format din 8 blocuri. Fiecare apartament din complex are prevăzut un contor de apă. Fiecare bloc este prevăzut cu un ... (vezi toată discuția)
Apa rece ,,furata"=pierderi apa mixi64 mixi64 apa rece ,,furata"= pierderi apa, pe care tot cei care consuma o platesc in final.de 5ani platim pierderi de cate 40-80 mc pe luna.am vecini care dau citirea ... (vezi toată discuția)
Repartizare apa rece si calda adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. Sunt administrator la un bloc cu 3 scari (o singura asociatie deci o singura persoana juridica pentru 3 scari). Avem un singur bransament pentru ... (vezi toată discuția)