avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... buna seara, in cazul in care in cadrul unei autoritati ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

buna seara, in cazul in care in cadrul unei autoritati publice ...

buna seara,
in cazul in care in cadrul unei autoritati publice se reorganizeaza compartimentul prin reducerea posturilor, functionarii publici a caror posturi au fost reduse pot beneficia de o lista cu posturile vacante ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 7 Noiembrie 2021
Dacă în cadrul autorității sau instituției publice există funcții publice vacante corespunzătoare, aceasta are obligația să le pună la dispoziția funcționarilor publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere functionar public ana18 ana18 mi-am terminat concediul de crestere al copilului in varsta de pana la 2 ani pe 18 iulie2010 m-am intors la munca exact in febra concedierilor. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Concedieri turdeanu turdeanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine urmatorea situatie: Eu sunt functionar public la o primarie, si sunt vizat pentru concediere, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)