avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara si va rog sa mi raspundeti urgent! In ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara si va rog sa mi raspundeti urgent! In momentul cand ...

Buna seara si va rog sa mi raspundeti urgent! In momentul cand ai o reclamatie facuta si se vine in control de la irep,cei in drept au dreptul sa mi descuie poarta si sa mi intre in curte nefiind un adult acasa? Doar un copil de 13 ani?
Cel mai recent răspuns: Marinamig , utilizator 20:20, 3 Noiembrie 2021
Va rog sa mi spuneti la ce lege se incadreaza intrarea in curte? Este fraudulos sau nu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin lipsit de bun simt ContSters203745 ContSters203745 Buna seara, am o problema cu un vecin si am nevoie de ajutor, de aceea apelez la amabilitatea Dvs. Suntem trei proprietari, care locuim in acelasi imobil ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita gabi_andreea gabi_andreea Buna ziua. Am o fetita de 4 ani si in urma divortului in urma cu 2 ani minora mi-a fost incredintata mie, adica tatal. La data respectiva pentru a putea obtine ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii apascalau apascalau Buna ziua, Intr-o curte comuna am in proprietate un apartament in casa colectiva, precum si cota parte din curtea si intrarea comuna. Anul trecut vecinul ... (vezi toată discuția)