avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare audio în primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare audio în primarie

Ce se întâmplă dacă sunt angajat al unei primarii și înregistrez o conversație cu primarul pentru a arata modul lui urat de a vorbi?în regulamentul de ordine interioara este menționat ca inregistratea audio sau video este interzisa.

Alte discuții în legătură

Inregistrare audio lu_ankka lu_ankka Vreau sa va cer si eu parerea. As vrea sa stiu daca profesorii au voie sa ne inregistreze la cursuri? Mentionez ca sunt la master si un profesor care vrea sa ... (vezi toată discuția)
E legal sa inregistrez cu mobilul intr-o institutie si sa postez filmul pe internet? m1ha1.blogs m1ha1.blogs Sunt in cladirea primariei, intr-un birou AJOFM cu o functionara referent la AJOFM. O inregistrez video si audio cu mobilul pentru a-i arata sefului ei cum se ... (vezi toată discuția)
Pot sa filmez un angajat al primariei de la serviciul parcari? AntiSecretare AntiSecretare Am dreptul de a filma / poza / inregistra audio un functionar al primariei (de la serviciul parcari, birou de lucru cu publicul)? Vreau sa am o dovada a ... (vezi toată discuția)