avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat Verde Coronavirus
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat Verde Coronavirus

Am si eu o nelamurile si as dori daca este cu putinta sa-mi raspundeti ca este ceva urgent. Se cere certificat verde pentru a intra intr-un spital? Fie el de stat sau privat , se poate intra fara certificat? Pentru analize , consult , sau vizitarea unui bolnav.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
Matei Alexandru Viorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 4 Noiembrie 2021
nu vi se cere certifica verde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicere vizitare bolnavi internati in spital Luciraxoo Luciraxoo Buna ziua . Avand in vedere ca nu mai este situatie de urgenta si ca conditionarea accesului in institutii publice si private de prezentarea certificatului ... (vezi toată discuția)
Taxa impusa de spital pentru vizitarea bolnavilor  Loredana Puscasu Loredana Puscasu As dori sa ma lamuriti cu privire la legalitatea taxei impusa si colectata de 2 paznici ai spitalului tuturor celor care isi viziteaza rudele bolnave. Este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)