avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen depasit promisiune contract vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen depasit promisiune contract vanzare apartament

Buna ziua! Am o problema destul de apasatoare legata de vanzarea unui apartament. S-a facut o promisiune de vanzare-cumparare, cu un avans de 5000 de euro, cu termenul de semnare a contractului si achitarea sumei restante, pana in data de 23 Octombrie. Cumparatorul me tot amana, termenul a fost depasit demult. Problema este ca, bazandu-ne pe faptul ca vom primi restul banilor la termenul mentionat, am dat avans, la randul nostru, de 10000 de euro, pentru un alt imobil, pentru care se cam apropie termenul de semnare a contractului final. Care ar fi solutiile pentru aceasta incurcatura?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:25, 4 Noiembrie 2021
notificati-l sa se prezinte, altfel pierde avansul si cautati alt client.
spuneti din vreme vanzatorului dvs despre problema si rugati-va pt o amanare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casa cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament prin \\"prima casa\\" si actualul proprietar este in urmatoarea situatie: restante la intretinere (in jur de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare marinicad2002 marinicad2002 buna ziua am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare a unui apartament la mansarda, in sibiu, in octombrie 2007, care atunci era in ... (vezi toată discuția)