avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovarea in grad pt vechimea in specialitate. Buna ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovarea in grad pt vechimea in specialitate. Buna ziua! Lucrez ...

Promovarea in grad pt vechimea in specialitate. Buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica (finantata din fonduri proprii) si de peste un an de zile ni s-a blocat promovarea in grade in specialitate. Intrebarea mea este daca este legala aceasta blocare si daca nu, ce pot face ca sa mi se restutie sumele restante si sa incadrata corespunzator vechimii in specialitate. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 4 Noiembrie 2021
Trebuia organizat concurs de promovare ... s-a facut asa ceva? Daca nu, ce motiv se invoca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor juristi!! PAULANEDE PAULANEDE Buna ziua, va rog sa ma ajutati. Lucrez de 18 ani in cadrul unui Birou Notarial, am terminat fac. de drept, dar notarul a refuzat in tot acest timp sa ma ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad picli2001 picli2001 Anul trecut am implinit zece ani de vechime in munca si, cel putin teoretic, trebuia sa fiu promovat din gradul asistent treapta I in gradul principal treapta ... (vezi toată discuția)
Aplicarea oms 1470/2011 ANDREI_oni ANDREI_oni Bună ziua, lucrez într-o unitate de service aparatură medicală cu autofnanţare, aflată în subordinea Direcţiei de Sănătate Publică, vă rog frumos ... (vezi toată discuția)