avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua ! În situația în care voi reuși să-mi ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua ! În situația în care voi reuși să-mi finalizez ...

Bună ziua ! În situația în care , voi reuși să-mi finalizez crearea unui site , pot să vă introduc sigla astfel încât (pentru anumite probleme juridice ) vizitatorilor mei să le fie ușor să- și rezolve problemele ? Se poate realiza această relație - colaborare ? Mulțumesc an

Alte discuții în legătură

Folosirea pozelor in care apar siglele altor companii LNicoleta LNicoleta Buna ziua, Compania noastra are pe site-ul de prezentare mai multe poze proprii ( facute personal) . Fiind in domeniul activitatii conexe transporturilor in ... (vezi toată discuția)
Sigla firma Razvan S. Razvan S. Buna ziua, am un SRL si doresc sa folosesc o sigla pe cartile de vizita, facturi, site s.a.m.d. Sigla trebuie inregistrata neaparat la OSIM ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Folosirea si modificarea siglei unei companii intr-un post pe internet ionionica ionionica Problema sta in felul urmator: - O companie nu mi-a platit o factura emisa desi serviciile pentru acea factura fusesera livrate. - Contractul cu aceasta ... (vezi toată discuția)