Problema sta in felul urmator:
- O companie nu mi-a platit o factura emisa desi serviciile pentru acea factura fusesera livrate.
- Contractul cu aceasta companie nu a fost inca semnat de ea.
- Compania nu mi-a mai raspuns la emailuri si telefoane mai bine de 1 luna.
- Ca urmare a fost scris un post intr-un blog sub forma unei plangeri la adresa companiei, unde a fost descrisa toata "povestea" si a fost adaugata sigla acesteia sub care a fost scris termenul "tepari".
- Imediat dupa publicarea postului, compania m-a contactat amenintandu-ma ca au trimis postul la juridic pentru folosirea si modificarea ilegala a siglei.
- Postul a fost sters, timpul cat a fost publicat fiind de mai putin de o saptamana iar vizitatorii pe acesta fiind pana in 10, deci nu ar trebui sa existe "prejudicii".
Este posibil sa fie doar o reactie tactica , drept raspuns la actiunea dvs., cu intentia intimidarii.
Intr-adevar, folosirea siglei firmei nu a fost in conformitate cu legea, este o proprietate intelectuala a firmei si doar ea poate dispune de sigla.
Optati pentru o rezolvare amiabila, si nu pentru lansarea intr-o spirala conflictuala.
Succes !
Va multumesc pentru raspuns. Intradevar cred ca este vorba de intimidare. Totusi care ar putea sa fie urmarile in cazul in care nu ne-am intelege pe cale amiabila? Pana la urma este vorba despre un amarat de articol pe internet pe un site cu vizibilitate foarte mica. Amenintarea a fost legata de sigla, in sensul ca a fost modificata, desi in realitate a fost pus doar un text sub aceasta. Multumesc.