avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... se poate plati concediu medical unui salariat nou, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

se poate plati concediu medical unui salariat nou, care nu are ...

se poate plati concediu medical unui salariat nou, care nu are stagiu de cotizare la actualul angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:32, 5 Noiembrie 2021
A mai lucrat inainte de a se angaja la actualul loc de munca?
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical si plata acestuia Daliborka Daliborka Buna ziua, as dori sa va intreb in legatura cu stagiu de cotizare privind concediile medicale. De exemplu o persoana se angajeaza in 15 iulie, in 16 august ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale 2018 madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut ... (vezi toată discuția)
Concediu medical victor11 victor11 Buna ziua In conditiile in care in perioada 2004 - 10 martie 2011 am lucrat neintrerupt, iar in perioada 11 martie - 04 mai 2011 nu am mai lucrat,ramanand ... (vezi toată discuția)