avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua
In conditiile in care in perioada 2004 - 10 martie 2011 am lucrat neintrerupt, iar in perioada 11 martie - 04 mai 2011 nu am mai lucrat,ramanand fara loc de munca, gasindu-mi un nou loc de munca legal din data de 05 mai 2011 - avand si ceva probleme de sanatate, care nu se incadreaza in conditiile acordarii Concediului medical fara stagiu de cotizare --- pot beneficia in conditiile mai sus mentionate de concediu medical --- de unde trebuie sa iau adeverinta din care sa reiasa stagiul minim de cotizare de o luna, de la actualul loc de munca sau de la vechiul loc de munca ???

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:26, 20 Mai 2011
Buna ziua. Ca sa beneficiati de concediu medical ar trebiu sa aveti fisa de lichidare de la vechiul loc de munca, care, contine informatii suficiente pentru ca noul angajator sa va poata acorda concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu pre și postnatal Danielashkahyggh Danielashkahyggh Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: Am lucrat cu contract de munca in perioada iulie 2018-noiembrie 2019 / martie 2020 pana in prezent ( contract ... (vezi toată discuția)
Neplata concediului medical mihaimogos mihaimogos Buna seara apelez la dumneavoastra intr-o situatie de mare urgenta pentru a putea fi lamurit in ceea ce priveste refuzul si neplata concediului ... (vezi toată discuția)
Concediul medical bizvo bizvo Buna seara.Am urmatoarea intrebare. Este corect ca un angajat intrat in concediu medical in iulie 2013( cod indemnizatie 01 )si care a adus concedii medicale ... (vezi toată discuția)