avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am avut un proces de divort, iar eu am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am avut un proces de divort, iar eu am depus apel. ...

Bună ziua!
Am avut un proces de divort, iar eu am depus apel.
zilele trecute a avut loc apelul, iar acum cand m-am uitat pe just.ro am vazut ca scrie:
Tip solutie:Anulează cererea de apel.
Solutia pe scurt: Anuleaza apelul ca netimbrat.
Imi puteti spune ce inseamna „Anuleaza apelul ca netimbrat” , la ce se refera si ce anume reprezinta (daca puteti explica si pe intelesul celor care nu sunt familiarizaţi cu acești termeni de judecata) ?
Am citit pe internet, dar tot nu inteleg la ce se refera.
Vreau sa mai mentionez ca mai scrie Obiect: divort cu dosar electronic.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 5 Noiembrie 2021
Anonim2456, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E prea mult de explicat discutați cu avocatul său mergeți la altul pentru o consultație.Dosar electronic inseamna ca există varianta ca dosarul să fie studiat online nu ca se judecă online.Raspunsul depinde de mai multe posibile variantefără a cunoaște dosarul e greu de spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie solutie proces Marius Nou Marius Nou Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta solutie data in urma unui proces: \"Anulează cererea de suspendare ca netimbrată şi cererea de chemare în ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnã anularea cererii de chemare în judecatã ca netimbratã? TANASENASTASA TANASENASTASA buna seara.am avut un termen la un proces si ca solutie e-anulat-.ce inseamna mai exact?pt ca scrie ca,,admite exceptia netimbrarii,anuleaza cererea ca ... (vezi toată discuția)
In aceasta situatie, ce as putea face? dmh dmh am avut un proces la o curte de apel in data de 22.10. 2009. Prin citatie am fost atentionat ca daca nu voi depune " taxa judiciara de timbru" si "timbru ... (vezi toată discuția)