avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate schimba avocatul pentru apel ? Multumesc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate schimba avocatul pentru apel ? Multumesc

Se poate schimba avocatul pentru apel ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Frigioiu52 , utilizator 15:05, 18 Noiembrie 2021
Buna ziua,

Da, puteti apela la un alt avocat, insa asigurati-va ca are suficient timp pentru a studia dosarul.
Bună seara!
De principiu puteți renunța la avocatul de la fond daca nu ați fost mulțumit de serviciile acestuia!
Uitati-va totuși în contractul de asistenta juridica încheiat cu acesta să verificați dacă acest contract a fost încheiat doar PTR. fond sau PTR toate etapele procesuale! In prima varianta, apelați la un alt avocat, in al doilea caz, notificați avocatul că nu vreți să continuați cu acesta și în apel și asigurați-vă că nu mai aveți datorii la acesta în baza contractului de asistență juridică! Daca mai aveți datorii, platiti-le, contractul de asistenta juridica este titlu executoriu!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucurestu
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închiriere fără contract a apartamentului luciangav luciangav Cineva care nu a dezbătut succesiunea apartamentului al cărei proprietar era bunica acestuia dorește să închirieze apartamentul, evident, fără contract, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dupa un apel care a fost respins intr un proces civil ... denisa25 denisa25 Buna ziua, dupa un apel care a fost respins intr un proces civil si s a pronuntat o hotarare definitiva, se mai poate face recurs la apel, contestatie ori ... (vezi toată discuția)
Dacă am depus apel cu privire la pensie alimentara celelalte ... Iulia 89 Iulia 89 Dacă am depus apel cu privire la pensie alimentara celelalte aspecte ale hotararii sunt suspendate?am obținut program de vizita si custodia comună...as ... (vezi toată discuția)