avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In fisa postului cand se introduc noi atributii se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In fisa postului cand se introduc noi atributii se face act aditional ...

In fisa postului cand se introduc noi atributii se face act aditional s-au o noua fisa a postului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 5 Noiembrie 2021
Act adițional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui ... nicoleta.florescu nicoleta.florescu Buna ziua, Din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui salariat poate fi modificata prin incheierea unui act aditional. 1. Dar am o nelamurire: daca ... (vezi toată discuția)
Ma incadrez la art.17 codul muncii ? silverlining silverlining Dupa 20 de zile de cand execut noile atributii mi se aduce la semnat un act aditional si o fisa noua a postului. Daca nu semnez mai pot invoca faptul ca nu am ... (vezi toată discuția)
Atributii suplimentare Corinabv Corinabv Buna ziua Am o mica problema si vreau sa stiu ce se poate intampla in cazul in care refuz sa primesc si sa dau curs la o decizie (de preluare a atributiilor ... (vezi toată discuția)