Bună ziua ! Vă rog frumos îndrumați -mă ce sa fac.Am mers ieri să-mi depun actele pentru schimbarea actului de identitate.Toate bune și frumoase cum ar trebui să fie într-o țară liberă.Dar azi mam trezit cu telefon din partea unei angajate care mă anunța că nu poate să-mi elibereze actul deoarece fetița mea în vârstă de 13 ani are certificatul de nastere anulat din 2017 de către fostul soț de care am divorțat în ianuarie 2011 .Fetița mia fost încredințată mie.Menționez că nu am avut la cunoștință de acest lucru,eu având originalul si folosindul în mai multe împrejurări ca spital ,școală activități estra școlare.Nu vreau să renunț la certificatul original.Vă mulțumesc frumos.
Menționez,nu doresc duplicat Pot merge în instanță pentru anularea duplicatului făcut de fostul soț fără știrea mea. Nu pot cere duplicat càt am originalul .Asta ar însemna să fac fals în acte.Nu pot declara pierderea sau deteriorarea originanului.Eu sunt reprezentant legal al copilului ,Nu am custodie comună.Trebuia să fiu înștințată ,eu în 4 ani am folosit originanul care mi sa spus ieri că este anulat din 2017. Vă rog să mă ajutați.Vă mulțumesc fruos.
Divort fara acte
eu_lexia
Buna ziua. As dori sa stiu cum pot sa divortez daca nu detin nici un act nici macar o copie dupa acte. Sunt casatorita de un an si 8 luni insa am parasit ... (vezi toată discuția)