avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, cum pot obține recalcularea pensiei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, cum pot obține recalcularea pensiei alimentare ...

Bună seara, cum pot obține recalcularea pensiei alimentare daca fostul soț lucrează in Olanda cu forme legale, mentionez că el ia si alocația pt copil tot de acolo si bineînțeles că nu o trimite copilului. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:23, 7 Noiembrie 2021
Trebuie sa faceti dovada veniturilor, iar „recalcularea” o veti obtine in instanta, desigur.

Bună seara, cum pot face dovada veniturilor? Eu cunosc locul de muncă , am si adresa .
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Noiembrie 2021
gi-jane2, moderator
Aste este mai greu. Insa, la solicitara dvs, instanta poate sa dispune verificari la anaf (privind venitul declarat) sau la banci (privind venitul incasat prin banca). Sau, puteti solicita chiar si un interogatoriu al paratului, variante sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei alimentare pt un minor Mihaela oana craiu Mihaela oana craiu Buna ziua..am si eu o intrebare...am depus o cerere de recalcularea pensiei alimentare pt fiul meu in varsta de 10ani jumate,fata a implinit 18ani in mai . ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara krisztinasocaciu krisztinasocaciu Buna seara. In legatura cu pensia alimentara am o nelamurire. Am divortat fara avocat .....pensia alimentara s-a hotarat 25% din veniturile realizate de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara catana aurora cristina catana aurora cristina Verisoara mea are un proces de stabilirea paternitatii, cel in cauza a spus ca face declaratie la notariat si recunoaste fetita, dar intreb cum se stabileste ... (vezi toată discuția)