avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat de la 3 vanzatori de pe site ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat de la 3 vanzatori de pe site ...

Buna ziua .
Am cumparat produse de la 3 vanzoatorii de pe site ul emag iar un la un produs am refuzat livrarea . Toate cele 3 produse au fost platite inainte cu cardul de credit . Banii de pe produsul refuzat inca nu au fost returnati din 24 septembrie . Am luat legatura cu emag au zis ca o ia legatura cu vanzatorul sa returneze banii dar au trecut deja 2 saptamani si nimic. Ce parghii legale as avea pt recuperarea contravalorii? Mersi
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:58, 6 Noiembrie 2021
de ce nu luati dvs legatura direct cu vanzatorul? ca sa deblocati situatia.
vanzatorul a confirmat returul?
singura cale legala e actiunea in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz emag alinbetiu alinbetiu Buna ziua, ma numesc Alin si am o problema cu Emag, In data de 11.12.2015 am plasat o comadna la ei pe site la o saltea, confirmare comenzi sa facut pri email ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de o firma ... LCD71 LCD71 Am cumparat un telefon de la emag de pe site vandut de o firma din Franta. Produsul era chipurile nou (a venit cu tiplele pe el) insa Samsung Romania mi-a ... (vezi toată discuția)
Retur emag produs incercat adinutza87 adinutza87 Saptamana aceasta am cumpar de la emag un aspirator.Cand l-am bagat in priza am constatat ca nu trage mai deloc praful, iar peria este foarte proasta.Am dat cu ... (vezi toată discuția)