avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut. Am construit o casa la tara pe un teren mic ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut. Am construit o casa la tara pe un teren mic care nu este ...

Salut. Am construit o casa la tara pe un teren mic care nu este intabulat pe proprieterul nou de la cine am cumparat eu terenul .Cand am cumparat terenul a promis ca intr*o luna rezolva actele.Au trecut 5 ani si inca nu a rezolvat nimic,Ce pot sa fac ca sa ca sa fie casa registrata la primarie sa platesc impozit pe casa ? Terenul si casa proprietarului figureaza in registrul agricol si se plateste impozit,Casa ce am construit este langa casa proprietarului.adica acelasi teren.Va-rog sa-mi dati un sfat sa stiu ce sa fac pentru ca vreau sa locuiesc in casa de anul viitor si nu pot sa rezolv sa am apa,curent. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:44, 12 Decembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți încheiat măcar un act de mână?
Salut,am contract da mana.
Contactați un avocat și adresați-va instantei pentru perfectarea vânzării pe cale judecătorească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"tulburarea posesiei"? RaduCristian87 RaduCristian87 Buna ziua, Am o matusa care a mostenit un teren agricol(extravilan) de 20.000mp. Are o sentinta judecatoreasca din care reiese ca ii revin 20.000mp in comuna ... (vezi toată discuția)
Probleme la serviciul impozite si taxe oroian-rodica oroian-rodica Buna ziua, In anul 1997 am cumparat un teren extravilan pentru care s-a facut contract de vanzare cumparare cu martori. In anul 2001 mai cumparat un teren, ... (vezi toată discuția)
Salut. am cumparat un teren in zona rurala de 15 ani. titlul ... ferus ferus Salut. Am cumparat un teren in zona rurala de 15 ani. Titlul de proprietate este pe numele de la cine am cumparat,de la un prieten. A spus ca avem timp sa ... (vezi toată discuția)