avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Am o intrebare pentru o prietena. Este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Am o intrebare pentru o prietena. Este asistenta medicala, ...

Buna ziua. Am o intrebare pentru o prietena. Este asistenta medicala, dar cum situatia o face sa necesite mai multi bani ( e mama singura cu 2 copii, abia si-a cumparat in rate o casa, si doreste sa faca si faculatatea de medicina) doreste sa stie daca din punct de vedere legal poate sa se apuce si de video chat. Isi poate pierde jobul de asistenta medicala de la spital de stat?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:54, 6 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu as spune ca poate sa isi piarda jobul (mai putin in cazul in care exista interdictii de vreun fel in contractul de munca, si a semnat de luare la cunostinta). Insa problema este ca veniturile obtinute se impoziteaza strict si eventuale erori sau scapari din partea asistentei o vor duce la faliment, in loc sa o conduca la supravietuire. Ma intreb cum o sa faca ea cele patru activitati (crestere copii, job de asistenta, facultatea de medicina si video). In plus, sa nu se trezeasca cu vreo decadere din drepturile parintesti si vreo institutionalizare a minorilor. In fine, cred ca am raspuns, cat de cat. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate fi adoptat copilul fara consimtamantul tatalui? dandanaua dandanaua Concret:Un cpil, nascut de o mama labila psihic ( cu acte medicale in regula) si un tata care figureaza doar in certificatul de nastere al copilului ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- copil cu parinte plecat la munca in strainatate iasminagh iasminagh Buna ziua. Ma numesc iasminagh, am 49 de ani si 4 copii, 3 sunt dintr-o casatorie anterioara, ei toti sunt plecati in tari strainatate, cea mai mica este de 16 ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, probleme materiale parintele rezident silviasylvana silviasylvana Buna ziua , sunt divortata de 6 ani , am 2 copii, unul de 12 ani si unul de 18 ani ( in luna august ii implineste).De 2 ani fostul sot a obtinut prin tribunal ... (vezi toată discuția)