E legal sa pui pe internet copii ale publicatiilor pentru licitatiile executorilor judecatoresti si bancari?
E vorba de acele licitatii ale bunurilor executate silit pe care le gasesti destul de greu doar la sediul executorilor, la primarie sau judecatorie.
Adica fara sa cer acorul nimanui, sa le string intr-o baza de date si sa le public pe internet.
Nu stiu vreun text de lege care interzice cu atat mai mult cu cat sunt afisate acolo unde ati scris (Judecatorie, primarie, imobil, sediul executorului) si licitatiile sunt publice. Sunt organe de executare ce folosesc presa ca forma a publicitatii vanzarilor.
Cu toate astea cind am intrebat un executor daca pot face o copie de la Primarie dupa licitatiile lui mi-a spus ca s-ar putea sa am probleme cu ei pentru ca ei nu sunt de acord sa apara pe internet.
N-as vrea sa am probleme cu ei . Eu am dorit sa fac un site web cu copii dupa publicatiile de vinzare ale executorilor judecatoresti si bancari.
De ce nu ar vrea un executor sa aiba citi mai multi clienti la licitatii?
Un posibil raspuns ar putea fi: sa scada pretul pina la 50% din evaluare si sa cumpere el sau cunoscuti de-ai lui. Licitatiile acestea sunt foarte netransparente
Eu daca as fi in locul dvs. as cere un pct de vedere oficial de la UNEJ Romania, ca sa vad ce pozitie au, si la Uniunea Nationala a executorilor Bancari la fel.
dupa aia as lua o decizie, oricum ideea e geniala si va felicit personal ca v-ati gandit la chestia asta.=D>=D>=D>=D>=D>=D>