Buna Seara! Numele meu este Nagy Robert sunt proaspat utilizator al acestui site.
De o vreme urmaresc piata imobiliara si preturile sunt foarte mari. M-am gandit ca ar fi o idee buna sa cumpar un apartament executat silit. Am gasit siteul www.registruexecutari.ro dar in unele locuri nu sunt puse publicatiile de vanzare.Astfel pot vedea la ce pret se executa un imobil si cand va fi, dar nu stiu ce anume se executa (constructie de locuinta, apartament, teren etc).
As dori sa adresez o intrebare. Exista posibilitatea de a vedea aceste publicatii in forma fizica? Adica sa ma duc la Biroul Executorului Judecatoresc si sa cer o copie dupa acest dosar executional pentru a face verificari si a obtine informatii?
Va multumesc domnilor/ doamnelor pentru raspuns!
O seara buna,
Robert Nagy
Executorul judecatoresc poate sa va comunice daca are pe rol executare silita imobil si eventual sa va precizeze detalii,dvs putand sa participati la licitatie
Multumesc pentru raspuns. Atunci nu exista posibilitatea de a vizualiza publicatiile intr-un registru fizic, numai pe internet ? Mi se pare ciudat. Daca Executorul nu vrea sa imi comunice nimic atunci tot nu voi afla nici un detaliu.
Eu am vazul la sediul unui executor un panou plin cu ceea ce cautati sa aveti fizic. In plus am vazut pe unele publicatii ca se stipuleaza ca s-a afisat si la judecatorie; primarie.