avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am facut cadastrul la curte si este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am facut cadastrul la curte si este diferenta intre ...

Buna ziua! Am facut cadastrul la curte si este diferenta intre titlul de propritate si cadastru. Ce pot face? Pot anula cadastrul?
Cel mai recent răspuns: Genifer , utilizator 15:05, 8 Noiembrie 2021
În ce sens? La măsurători a ieșit o suprafață mai mare sau mai mică?
Curtea a iesit mai mica cu 110 metri patrati. De la primarie ni s-a spus ca nu se mai poate face nimic. In cartea funciara se spune ca suprafata masurata este de 904 si cea din titlu este de 1019 . Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2021
Genifer, utilizator
Atunci cand ati facut cadastrul ati dat cumva si o declaratie cum ca sunteti de acord cu intabularea suprafetei efectiv gasite la masuratori, de 904 mp in loc de cea din acte, de 1019 mp?
Cadastru a fost facut de socrul meu, care, intre timp, a decedat. Dar nu am auzit ca ar fi dat o declaratie, nu ne-a zis si in dosarul cu cadastrul nu este asa ceva. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata reala mai mare ca in cartea funciara brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o problema legata de cartea funciara si speram sa ma puteti ajuta. Detin o casa si terenul aferent.Din pacate, in cf apare fanat in ... (vezi toată discuția)
Cadastru ramona.vasile ramona.vasile Buna seara! Am nevoie de cateva informatii privitoare la un cadastru. Mama detine un act de vanzare cumparare pe un teren cu suprafata de 300 de metri ... (vezi toată discuția)
Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)