avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionar concediu medical in perioada reorganizarii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionar concediu medical in perioada reorganizarii compartimentului

buna ziua,
in cazul reorganizarii unui compartiment dintr -o institutie publica,unde functionarii trebuie sa dea examen pe locurile ramase, in cazul unui functionar care este in concediu medical (prelungit) i se atribuie un post fara examen sau ce se intampla intr-un astfel de caz?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:53, 15 Noiembrie 2021
Daca i s-ar atribui un post ar intra totii functionarii in foaie de boala nu credeti? Daca nu se prezinta asta e! Nu cred ca va avea intelegere, mai ales pe vremurile astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reorganizare in administratia publica locala calin cristiana calin cristiana Situatie reala Administratie publica locala. :sorry:Desfiintarea unui post ocupat de 4 ani, asistent clasa I treapta 2, fiind in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de postul pe care il ocup sau pe care il voi ocupa tavy tavy poate cineva s-a lovit de o asemenea situatie.Lucrez intr-o institutie publica.Am fost cu studii medii timp de 20 de ani,am urmat o facultate de 6 ani,sunt ... (vezi toată discuția)
Detasare functionari publici monradnic monradnic Buna seara. Doresc sa imi raspundeti la urmatoarea speta: un functionar public dintr-o institutie este detasat in cadrul aceleiasi institutii pe o functie ... (vezi toată discuția)