avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, am și eu o întrebare, în urma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, am și eu o întrebare, în urma săvârșirii conducerii ...

Bună seara, am și eu o întrebare, în urma săvârșirii conducerii un vehicul sub influenta alcoolului, alcoolemia fiind de 0,44 în aer, 0,90 și 0,75 in sânge, am primit amânarea aplicării pedepsei, cu termen de 2 ani. Aveam dreptul sa mi recuperez carnetul, în caz ca nu se făcea apel. Am avocat, asa ca am stabilit ca pentru mine este mai favorabil o amenda și fără cazier, decât sa am carnetul. Dar exista și posibilitatea renunțării aplicării pedepsei. Care ar fi șansele ca cea de a 2 a sa se întâmple? Având în vedere ca în prima instanta nu au luat în considerare intenția mea.
Ati mai scris și în alt topic si v-am raspuns. Amenda penală presupune condamnarea dvs și implicit cazier, nu știu ce ați înțeles dvs de la avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel in vederea obținerii renunțării aplicării pedepsei. ... Casg Casg Apel on vederea obținerii renunțării aplicării pedepsei. Buna seara, am o întrebare, am primit o amânare a aplicării pedepsei, deci permisul putea fi ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)