avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot demisiona ca cenzor la asociația de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot demisiona ca cenzor la asociația de proprietari ...

Cum mă pot demisiona că cenzor la asociația de proprietari unde locuiesc?....dat fiind faptul că eu nu am participat la acea ședință și am fost pus fără știrea mea.
Cel mai recent răspuns: spaca , utilizator 19:48, 13 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O demisie simpla...d-nule presedinte, subsemnatul, avand functia...demisionez din motive personale
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Adresati cerere oficiala catre asociatia de proprietari,in care comunicati ca nu intelegeti sa exercitati atributia de cenzor in cadrul asociatiei de proprietari
Deoarece atat cenzorul cat si presedintele de asociatie de proprietari exercita atributii in baza unui contract de mandat,
conform disp Codul Muncii acestia nu pot invoca institutia demisiei care opereaza strict in cazul CIM
Nu am încheiat nici un contract cu administrația....și mai sunt și în comitetul executiv.... și nu cred că pot ocupa in același timp 2 funcții...cea de cenzor și cea în comitetul executiv.

ynocentta a scris:

Adresati cerere oficiala catre asociatia de proprietari,in care comunicati ca nu intelegeti sa exercitati atributia de cenzor in cadrul asociatiei de proprietari
Deoarece atat cenzorul cat si presedintele de asociatie de proprietari exercita atributii in baza unui contract de mandat,
conform disp Codul Muncii acestia nu pot invoca institutia demisiei care opereaza strict in cazul CIM

Buna ziua! Va scriu acest mesaj pentru documentare. Asociația de care aparțin a încheiat un contract de prestări servicii (curățenie pe scări în în împrejurimile blocului) acum ceva ani in urma...5-7 nu știu exact. Între timp președintele asociației a decedat, ocupând funcția alt locatar al blocului dar nu s.a mai reînnoit contractul in urma decesului presedintelui de asociație. Întrebarile sunt:
1. Dacă acest contract mai este valabil.? Nu trebuia încheiat un nou contract cu noul administrator....
2. La încheierea unui nou contract președintele și administratorul asociației trebuie sa convoace comitetul executiv pt aprobarea și discutarea termenilor contractuali?

ynocentta a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte Ioan butnariuc Ioan butnariuc Buna ziua! Din câte știu, un președinte de asociatie de proprietari care și-a prezentat demisia în fata comitetului devine președinte demisionar cu ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociației de proprietari poate fi și administrator? Mainerici  Ctin Mainerici Ctin In cadrul unei asociatii presedintele poate îndeplini si functia de administrator? ÎN SITUAȚIE IN CARE UN PRESEDINTE ISI DA DEMISIA, nu există comitet ... (vezi toată discuția)
Presedintele a demisionat georgeiuly georgeiuly Presedintele a demisionat si nici un proprietar nu vrea sa fie presedinte. Eu doresc sa vand apartamentul si nu are cine semna adeverinta de la asociatie, ca ... (vezi toată discuția)