Buna seara .
Locuiesc in Marea Britanie si am angajat o familie din Romania sa faca curatenie in case la englezi. Familia din Romania au furat bunuri Din casele englezilor si au fugit in Romania.
Am trimis documente si dovezi la politia din orasul unde ei domiciliaza . Politia spune ca nu prea are ce sa le faca . Intrebare : Stie cineva un articol de lege in baza caruia pot fi anchetati si condamnati chiar daca fapta s-a produs pe teritoriul altei tari ?
Multumesc
Au fost o ancheta aici in Marea Britanie dar , datorita faptulul ca ei au fugit si locuiesc in Romania , politia engleza a inchis dosarul , prejudiciul este in jur de 1000 lire deci , probabil au considerat ca costa mai mult actele de extradare decat prejudiciul .
S-a deschis un dosar penal si in Romania ,se stie cine sunt , adresa lor pt ca au lucrat cu acte legale aici , cu dovezi , declaratii dar se pare ca autoritatile romane nu au lege care sa ii condamne .
Deci cumva sunt incurajati sa fure din alte tari si sa fuga inapoi in Romania , de asta intrebam daca exista o lege care sa ii condamne .
Multumesc
Multumesc .
Politistii romani nu se deranjeaza sa cerceteze nimic desi au numere de inregistrare de la dosarul din uk ,, nu se complica , Multumesc pentru raspuns
Extradare in uk
rex99
Am fost condamnat pt distrugere de bunuri private la 100 de ore munca in folosul comunitatii si 800 de lire amenda. Am plecat din UK inainte sa fac toate orele ... (vezi toată discuția)