avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Extradare sau condamnare in tara?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Extradare sau condamnare in tara?

Din ce cauza anumiti hackeri sunt condamnati in Romania, insa altii ajung extradati in USA, Canada sau alte tari Europene? Daca X1 si X2 merg si fura de la bancomanetele din Romania, cum e posibil ca unul sa fie extradat iar altul condamnat dupa legile romanesti?!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:34, 19 Octombrie 2018
Depinde cine incepe primul ancheta si arestarea preventiva sau condamnarea.
Depinde si de partea vatamata daca face plangere sau sunt urmaririti deja respectivii si se fac anchete si investigatii.
Astfel.de cazuri se analizeaza in concret.
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel, sentinta definitiva Cosmina98 Cosmina98 Buna ziua, Sotul meu are o condamnare de 5 ani, care nu este definitiva. Inca se judeca in apel.Intrebarea mea ar fi: dupa hotararea sentintei definitive ... (vezi toată discuția)
Privarea de libertate ! ContSters327384 ContSters327384 Cum se face o cerere pentru Prim procuror in care sa ceri Privarea de libertate ! Va rog lasati+mi si mie o cerere tip ! Va multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Cerere extradare asatuka asatuka In ce condtii se poate cere extradarea unei persoane din USA sau Canada de ex. ? Trebuie sa existe o condamnare definitiva? Se judeca si acolo poti cere sa nu ... (vezi toată discuția)