avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum pot afla codul meu RAF? Se poate accesa online ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum pot afla codul meu RAF? Se poate accesa online Registrul intermediarilor in asigurari pentru verificare? Multumesc

Cum pot afla codul meu RAF? Se poate accesa online Registrul intermediarilor in asigurari pentru verificare? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2021
Child2Lead, utilizator

Alte discuții în legătură

Reclamatie csa irina_trusca irina_trusca Buna ziua, Puteti sa-mi spuneti in cat timp ar trebui sa primesc un raspuns de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor referitor la o reclamatie? Aveti ... (vezi toată discuția)
Cod raf olgadragos olgadragos Am obtinut codul raf in ianuarie 2008, odata cu acesta si o legitimatie pe care este inscris codul raf, cu specificatia ca pe aceasta legitimatie nu este ... (vezi toată discuția)
Cod raf vs cod raj Flow Flow Buna ziua! Daca sunt PFA cu domeniul de activitate asistent in brokeraj asigurari trebuie sa am cod RAF sau cod RAJ? (vezi toată discuția)