avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluare firma

am o firma pe care nu o mai pot tine pe linia de plutire .as putea avea incredere in firmele de preluari ....mai am si un teren girat la o banca oare ar putea si el sa fie preluat de firma respectiva
Cel mai recent răspuns: gabriel_mg , utilizator 14:01, 17 Ianuarie 2010
in firma mea nu am folosit decat ordine de plata si chitanta
ganditi-va logic:- de ce ar prelua cineva o firma?? cumva doar daca are ceva de castigat!!!??? daca nu are nimic de castigat nu va prelua nimeni firma si in cazul asta, ca sa va scape cineva de ea va trebui sa platiti!!! ati auzit de faliment??? exista practicieni in acest domeniu...apelati la unul...nu va va costa mai mult decat o prostie in genul apelarii la firme de preluare. insolventa este reglementata prin lege, daca nu va ajuta pe un pret minim cineva in acest sens mergeti la tribunal si depuneti cerere de insolventa motivata asa cum credeti dumneavoastra mai bine...nimic academic, nimic sofisticat...judecatorul sindic va solutiona cererea totul urmandu-si un curs firesc.

in oricare dintre situatii: angajamentele in nume personal pentru interesele firmei va vor fi imputate (gen garantii, avalizari, etc.)...la fel si faptele...neprescrise
Eu ma ferii sa mai dezvolt subiectul , dar mi-e greu sa cred ca atunci cand banca a acordat creditul nu si-a luat masurile de siguranta .
in ce constau aceste masuri de siguranta ale bancii.?
eu nu am girat decat cu terenul respectiv la banca si nu am absolut n imik pe numele meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita bilet la ordin florindansam florindansam Buna ziua ! Am facut un credit la banca pentru firma mea acum 3 ani si am girat cu imobilele proprietatea firmei,de anul trecut firma se afla in procedura de ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat laromla laromla Buna ziua, Am un BO avalizat la o firma partenera care l-a introdus la plata si nu am disponibil pentru plata. La randul meu am de recuperat de la un ... (vezi toată discuția)
Credit pe firma bigu4u bigu4u Suntem 2 asociati in firma si dorim sa luam un credit pe firma doar ca acest lucru nu e posibil deoarece celalalt partener a avut un credit pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)