Buna ziua numele meu este alexandra si as dori sa obtin o indrumare intr o situatie delicata.In urma cu 3 ani concubinul meu a plecat de acasa cu masina inscrisa pe numele meu .Nu am mai reusit sa am o discutie civilizata cu el nu am reusit sa fac un contract de vazare cumparare pentru a putea scoate masina de pe numele meu de la taxe si impozite .Mi sa pus o poprire pe contul bancare pentru ca datoria in momentul de fata este de 26000 de roni taxa anuala fiind undeva in jurul sumei de 8000 de roni .Ieri am discutat cu o doamna de la taxe si impozite care mia spus ca daca nu se va putea efectua nici o poprire vor pune sechestru pe masina ,lucru foarte ok pt ca eu nu o pot gasi acum problema ar fii daca eu platesc integral datoria de la taxe si impozite pot instraina automobilul sau trebuie sa ma duc in instanta datoriile se sting automat sau mai exista vreo procedura de facut sau sa astept sa valofice ei masina si sa stinga datoria va multumesc anticipat
Bună ziua!
Daca nu achitați înainte de a va pune poprire pe mașină sau in cursul executării silite, când vi se pune poprirea nu mai puteți vinde! Atunci într-adevăr trebuie sa așteptați să se desfășoare executarea silita!
Av. Mădălina Moceanu
Baroul Bucuresti
Executare silita
Silviu15
In 2008 am scos un credit in valoare de 54000 RON . Am platit in jur de 22000 RON pana in 2010 . In 2015 , CEC-ul ma da la executor , care merge la Tribunal si ... (vezi toată discuția)