avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se poate pune sechestru pe masina ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se poate pune sechestru pe masina ?

Buna ziua .Am facut un imprumut in luna Octombrie la Viva Credit de 500ron nestiind ca firma unde lucram o sa ma bage in concediu fara plata .Am platit doar dobanda la credit prima dobanda fiind de 210 roni neputand sa achit intreaga suma de 720 roni pe care trebuia sa o achit integral dupa ce am achitat aceasta suma de 210roni am sunat la dansii si mia prelungit inca o luna unde mi sa cerut sa achit o suma de 70 roni achitand si aceasta suma acum ei spun ca trebuie sa platesc din nou dobanda la ei 210 roni si tot asa pana o sa pot achita tot creditul odata adica cei 500ron pe care mi ia acordat plus 210 dobanda .Ce pot face daca eu nu mai am cum plati pt ca nu mai am servici .Mentionez ca singura mea proprietate personala fiind o masina .Intrebarea mea este pot pune sechestru pe masina daca nu le platesc imprumutul .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:29, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se va ajunge la executare silita da se poate. Dar pana acolo este cale lunga. Va recomand sa le solicitati in scris suma totala de plata - suma ce va stinge orice datorie pe care o aveti catre ei si sa incercati sa o platiti. Daca reusiti sa o platiti aveti in vedere sa incheiati si o adresa in acest sens, pentru a nu mai ridica pretentii ulterior.
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2017
Company Advising, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura de executare silita priveste si se poate aplica asupra oricarui bun existent in baza de date a administratiei fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in luna a 10 an 2017 am facut un imprumut la viva ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Buna ziua! In luna a 10 an 2017 am facut un imprumut la viva credit ifn. Am achitat cateva rate dar apoi din cauza unor pb de familie (sotul a ramas fara job, ... (vezi toată discuția)
Executare andreeaandreea732011 andreeaandreea732011 buna ziua , am fost girant intrun contract la happy credit , cel care a luat creditul nu a mai platit dupa o perioada am primit eu hartie sa platesc in locul ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire continuata dupa plata intregii creante LYVIAM LYVIAM Intrebarea mea este: daca suma unei executari silite este in cuantum de 4000 ron (conform Tribunalului, decisa deja de INSTANTA DE JUDECATA ca fiind ... (vezi toată discuția)